Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Орландо Блум відвідав Донбас

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула29 квітня 2016 р., 10:29
Орландо Блум відвідав Донбас

Голлівудський актор Орландо Блум приїхав на підконтрольну Україні територію Донбасу в якості посла доброї волі ЮНІСЕФ.

Він відвідав Святогірськ, Слов'янськ та Краматорськ. Зокрема, у Слов'янську актор побував у школі № 13, а в Краматорську повечеряв у місцевому арт-кафе "Фієста".

І якщо школярі фотографувалися з Блумом, то відвідувачам і персоналу кафе заборонили робити з ним селфі. Представники "Фієсти" розповіли, що керівники кафе встигли увічнити приїзд Орландо. Так, у окремому залі, де сидів актор, розмістили табличку з написом "Я Орландо Блум і я вечеряв за цим столиком". Також керівники закладу у Мережі пожартували, що сьогодні за цим столиком кава на 10 грн дорожча. 

39-річний британський актор Орландо Блум, відомий за ролями у фільмах "Пірати Карибського моря" і "Володар кілець", підтримує ЮНІСЕФ з 2007 року. З тих пір він відвідав у справах організації Непал, Боснію і Герцеговину, Росію, Ліберію, Македонію і інші країни, в число яких тепер входить і Україна.

Нагадаємо, у грудні минулого року в окупований Донецьк прибув "народний артист "ДНР" Йосип Кобзон, якому заборонено в'їзджати на територію України. Кобзон заявився у Донецьк, щоб дати передноворічний концерт в цирку "Космос".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТСН
Теги: Орландо Блум 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим