Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

На супутнику з'явився канал, що показує серіали Film.ua

Розмір тексту:   Розділ: Новини супутникового телебачення Опублікував: Володимир Мула1 жовтня 2015 р., 16:39
На супутнику з'явився канал, що показує серіали Film.ua

Сьогодні, 1 жовтня, під гаслом #коханнязпершоїсерії стартувало мовлення супутникового телеканалу FilmUADrama. Про це йдеться на сайті кінокомпанії Film.ua, що є власником каналу.

З цього моменту, 24 години на добу і 7 днів на тиждень, в різних куточках світу можна дивитися всі драматичні телесеріали виробництва Film.ua Group.

Крім демонстрації українських серіалів, програмна концепція FilmUADrama передбачає показ розважальних і тематичних програм, пов'язаних з кіно- і телепроізводством. Кінокритик і ведучий Андрій Алфьоров в свій програмі "Телемережа" розповість про всей найбільш самому передове і культове, що є на сучасному телебаченні, Поліна Толмачова в "Медіачтиві" - про книги, які стали основою для культових фільмів або були створені на хвилі успіху популярних серіалів.

Приготувати оригінальне блюдо за рецептом з улюбленого фільму можна буде разом з "Кінокухнею". Також на телеканалі можна дізнатися останні новини зі знімальних майданчиків, і що відбувається за лаштунками улюблених серіалів.

В перші дні трансляції заплановані такі серіали як "Зцілення любов'ю", "Серцю не накажеш", "Здрастуй, мамо", "Пізнє каяття" і багато інших.

Нагадаємо, у вересні стало відомо, що кінокомпанія Film.ua Group перейменувала власний канал супутникового мовлення FilmUAmour, на який отримала ліцензію Нацради у квітні, на FilmUADrama.

29 квітня Національна ради з питань телебачення і радіомовлення надала українській компанії "Справжні канали", засновниками і власниками якої є вітчизняний фільм-продакшн ТОВ "Фільм Ю Ей" (Film.ua) дві ліцензії на супутникове мовлення власних каналів FilmUAction та FilmUAmour терміном на 10 років.

Один з двох супутникових каналів, ліцензію на які компанія Film.ua отримала у квітні,спеціалізуватиметься на трансляції серіалів і фільмів у жанрі бойовик, детектив і екшн, а другий - драм та мелодрам. Директор зі стратегічного розвитку Film.ua Grouр Сергій Созановський повідомив, що в середині літа планується запустити FilmUAmour, а FilmUAction - ближче до осені.

Компанія повідомила, що розглядає модель платного телебачення і розраховує вийти на самоокупність через два роки.

Формат FilmUADrama визначено як розважальний із фільмопоказом. Програмна концепція передбачає 13 годин фільмопоказу, 3 години - розважальних і музичних передач, 3 години 30 хвилин - програми іншого тематичного спрямування.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТК
Теги: Film.ua Television 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим