Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

UATV з'явився на супутнику Hot-Bird

Розмір тексту:   Розділ: Новини супутникового телебачення Опублікував: Володимир Мула2 лютого 2017 р., 14:20
UATV з'явився на супутнику Hot-Bird

Сьогодні, 2 лютого, сигнал телеканалу іномовлення UATV з'явився на супутнику Hot-Bird.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко.

"Канал іномовлення UATV сьогодні стартував на супутнику HotBird! Попереду - багато роботи для входження в кабельні мережі Західної та Північної Європи", – написав він.

Нагадаємо, в січні 2017 року ліцензії державної телерадіокомпанії "Всесвітня служба "Українське телебачення і радіомовлення"" (УТР), яка перебуває в процесі ліквідації, перейшли до державного підприємства "Мультимедійна платформа іномовлення України". Відповідні рішення ухвалила 19 січня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

На початку 2016 року відповідно до закону "Про систему іномовлення України" було створено ДП "Мультимедійна платформа іномовлення України" на базі ДТРК "Всесвітня служба УТР". У квітні генеральним директором ДП "Мультимедійна платформа іномовлення України" була призначена Людмила Березовська, до того – старт-продюсер 5-го каналу.

За законом система державного іномовлення крім "Мультимедійної платформи іномовлення України" включає також і державне інформаційне агентство "Укрінформ".

На початку 2017 року розпочався процес ліквідації ДТРК "Всесвітня служба УТР". Раніше заступник міністра інформполітики Артем Біденко повідомив, що процес ліквідації УТР триватиме кілька місяців – можливо, рік. Керівник іномовлення Людмила Березовська повідомила, що більша частина колективу УТР вже перейшли в Мультимедійну платформу іномовлення.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Hotbird UA TV 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

матеріали по темі:

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим