Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

На "Інтер" повертаєтся "Любов з першого погляду"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула2 вересня 2015 р., 11:26
На "Інтер" повертаєтся "Любов з першого погляду"

13 вересня в ефір телеканалу "Інтер" повертається сучасна адаптація найвідомішого шоу побачень - "Любов з першого погляду".

Ведучими нового проекту стануть Василіса Фролова та Андрій Доманський.

Романтичне ігрове шоу, версія ліцензійного формату англійської фірми Action time, вперше з'явилося на телеекранах у 1991 році.

"Ми не просто віримо в любов з першого погляду, ми створюємо його на очах глядачів! - розповідає Андрій Доманський, - Повірте, заради цього варто відкласти всі справи і відключити телефон. Те, що відбувається на майданчику проекту, змушує повірити у справжні почуття!".

Команда проекту націлена на створення найбільш видовищного шоу побачень на українському телебаченні. Правила гри незмінні і знайомі всім шанувальникам формату: троє чоловіків і три жінки вперше зустрічаються і бачать один одного у студії програми. Їм потрібно бути відвертими, відповісти на провокаційні питання ведучих і справити приємне враження на вподобаного учасника. Але найголовніше - симпатії героїв повинні у результаті збігтися. У цьому випадку на пару чекає головний приз - поїздка у романтичну подорож.

Керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна так прокоментувала старт проекту:

"Слоган нового сезону - "Любов врятує світ". Ми хочемо дати глядачам розуміння, що вони не одні і поруч є люди, яким вони не байдужі. Ми запускаємо в ефір легендарну програму "Любов з першого погляду" з новим змістом. Оскільки "Інтер" - універсальний телеканал, розрахований, у першу чергу, на дорослу аудиторію - думаю, нашому глядачеві буде цікавий формат, який подорослішав разом із ними".

Проект з'являтиметься в ефірі каналу щонеділі.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: телеканал Інтер 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим