Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Інтер" працює над продовженням проекту "Щастя з пробірки"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула16 вересня 2015 р., 11:55
"Інтер" працює над продовженням проекту "Щастя з пробірки"

Телеканал "Інтер" запускає продовження документального проекту власного виробництва "Щастя з пробірки", яке називатиметься "Щастя з пробірки. 9 місяців потому".

Прем'єра відбудеться в суботу, 26 вересня, о 17:00.

Нагадаємо, що в проекті "Щастя з пробірки", знятому за оригінальною ідеєю "Інтера" та показаному в осінньому сезоні 2014 року, брали участь сімейні пари, які не могли зачати дитину природним шляхом і зважилася на штучне запліднення. Результатом першої частини проекту стала вагітність героїнь.

Команда проекту спостерігала за життям героїв програми весь останній рік. "Разом було пережито багато драматичних, радісних, сумних, хвилюючих, пронизливих моментів - численні аналізи, настання вагітності, перший стук сердечка на УЗД ... Але емоційним піком, звичайно ж, стала радість. Радість появи на світ нового життя. Завдяки проекту "Інтера" народилося п'ятеро чудових малюків!", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Знімальна група "Щастя з пробірки" вирішила показати всю історію до кінця. Так народилося продовження - "Щастя з пробірки. 9 місяців потому".

"Назва циклу програм "Щастя з пробірки. 9 місяців потому" говорить сама за себе, - коментує керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна. - Після виходу першої частини пройшов час і, слава Богу, - народилися діти. Якщо озирнутися назад і згадати, як виглядали наші герої на початку цієї історії - абсолютне невіра і безнадія в очах - різниця колосальна! Ми бачимо, як життя може змінитися всього за один рік!"

Нагадаємо, автором ідеї та режисером документального проекту "Щастя з пробірки" була Софія Чемерис, автором сценарію - Наталія Ковальова. Виробництвом займався "07 продакшн".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТК
Теги: телеканал Інтер 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим