Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

СТБ запускає третій сезон проекту "Люба, ми вбиваємо дітей"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула14 листопада 2012 р., 15:01
СТБ запускає третій сезон проекту "Люба, ми вбиваємо дітей"

Телеканал СТБ готує до запуску третій сезон соціального проекту "Люба, ми вбиваємо дітей". Його героями стануть родини, в яких дитяча неслухняність переходить всі межі, а чаша батьківського терпіння готова переповнитися в будь-який момент.

У даний час канал займається пошуком учасників. Для того, щоб отримати можливість взяти участь у шоу необхідно заповнити анкету на сайті СТБ.

"Участь у проекті — реальний шанс зрозуміти, чому діти стають некерованими, звідки беруться важкі підлітки і яке майбутнє чекає тих, хто так і не зміг налагодити відносини зі своїми батьками" - зазначається на сайті СТБ.

Як відомо, проект створений за британським форматом "Honey, we're killing the kids" (Кохана, ми вбиваємо дітей). Героями програми можуть стати сім'ї з дітьми у віці від 6 до 16 років включно.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: телеканал СТБ 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим