Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"1+1" продовжить судитися із Новим каналом через Фреймут

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула6 квітня 2016 р., 12:56
"1+1" продовжить судитися із Новим каналом через Фреймут

Телеканал "1+1" подав заяву про перегляд справи "за нововиявленими обставинами", повідомили у групі StarLight Media. Засідання суду першої інстанції – Господарського суду Києва призначено на понеділок, 4 квітня.

"1+1" посилається на дві рецензії на висновок судової експертизи схожості програм "Ревізор" і "Інспектор Фреймут", яку у 2014 році доручив провести київський Господарський суд при розгляді справи. За зверненням телеканалу Мінюст доручив Київському науково-дослідному інституту судових експертиз і Науково-дослідному центру судової експертизи з питань інтелектуальної власності рецензувати висновок "з метою підвищення кваліфікації судового експерта".

У "Новому каналі" заявили, що не вважають ці документи "нововиявленими обставинами", оскільки вони знаходяться у матеріалах судової справи ще з грудня 2014 року. А процедура оскарження за нововиявленими обставинами передбачена для випадків, коли після винесення судового рішення відкрилися раніше не відомі факти, які суттєво впливають на ситуацію та правовідносини сторін.

Нагадаємо, "Новий канал" подав позов після виходу 3 вересня 2014 року на "1+1" програми "Інспектор Фреймут". До цього Ольга Фреймут була ведучою "Ревізора" на "Новому каналі". Представники каналу вважають, що сценарій нової програми повністю ідентичний сценарію "Ревізора". "Новий канал" програв апеляцію, але виграв у касаційній інстанції. Згодом "1+1" подав касаційну скаргу до Верховного суду, але 17 лютого суд прийняв рішення на користь "Нового каналу".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим