Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Трансляція на "Інтері" розгромного бою Кличка зібрала біля телеекранів більше половини телегядачів

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула20 вересня 2010 р., 22:37
Трансляція на "Інтері" розгромного бою Кличка зібрала біля телеекранів більше половини телегядачів

У суботу, 11 вересня, о 23:50 на телеканалі "Інтер" відбулася пряма трансляція поєдинку чемпіона WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі Володимира Кличка проти екс-чемпіона світу Семюеля Пітера. Довгоочікуваний матч-реванш перетворився для нігерійця в справжній кошмар. У 10-му раунді суддя зупинив бій у той момент, коли Володимир Кличко послав претендента в глибокий нокаут. Це вже тринадцята поспіль перемога Кличка. Таким чином, на рахунку українця 55 перемог, причому 49 з них нокаутом. Для Пітера це була четверта поразка в кар'єрі при 34 перемогах, з яких 27 нокаутом.

Боксерські бої за участю братів Кличко - це завжди довгоочікувана подія для українських глядачів, і поєдинок Володимира Кличка з Семюелем Пітером не став винятком. Трансляція бою, що почалася в суботу 11 вересня о 23:50, зібрала біля екранів більше половини телеглядачів - частка за аудиторією 18 років і старше (вся Україна) склала 56,1%, а у містах 50 тис. + цей показник досяг 50,7 % (рейтинг трансляції склав 11,4% і 10,1% відповідно). У середньому за боєм спостерігали близько 4,2 млн. телеглядачів, а на піках трансляція збирала до 4,7 млн. глядачів (4 +, вся Україна).

"Інтер" - лідер українського телевізійного ефіру. Аудиторія - "18 +". Входить в медіагрупу "Інтер" ("Інтер" НТН, К1, К2, "Ентер", "Ентер-Фільм", "Мега", "MTV Україна"), яка є найбільшою телевізійною групою по загальноукраїнської аудиторії. Медіагрупа "Інтер" - телебачення для всієї родини. Голова правління - Сергій Созановський. www.inter.ua (* Аудиторія 18 +, вся Україна)

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим