Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Олександра Лобода

всі матеріали автора

Піца, кава та Профутбол!

Розмір тексту:   18 квітня 2013 р., 16:12

      Напевно, багатьом з Вас цікаво, що відбувається в студії, коли не горить ефірне світло, ще вимкнені камери та мікрофони, в гримерці охайно висять костюми для ведучих та експертів, а пензлик гримера чекає на першу жертву! У цей час в редакції просто кипить робота, перервати яку може лише аромат замовленої піци. Це, до речі, наша традиція – важко уявити підготовку до недільного ефіру без шматочка цієї не зовсім корисної страви. А після такого собі тайм-брейку все повертається на круги своя: Ігор Циганик продовжує писати тексти ефіру, головний редактор Вова Звєров перевіряє готовність усіх сюжетів, кореспонденти стежать за трансляціями матчів, я підбиваю підсумки голосування  «Автор найкрасивішого голу», а наша прекрасна адміністраторка Світлана очікує на прибуття спеціального гостя – Євгена Селезньова! Та, в принципі, приїзд нападника «Дніпра» чекаємо ми всі, адже на нашого гостя покладаємо великі сподівання. Дуже часто буває, коли людині ніби є що сказати, а потім запрошуєш його на прямий ефір – і у світлі софітів гостя неможливо розговорити. Та Женя не з таких, особливо, якщо поруч Віктор Леоненко.

     З Дніпропетровська до Києва Євген їхав 6 годин жахливою дорогою. За словами дніпрянина, таких шлях порадив йому Руслан Ротань. Як зясувалося – не найкраща порада :) Та попри складнощі переїзду, Женя прибув у чудовому гуморі, жартував, посміхався та навіть запросив Віктора Євгеновича на каву після ефіру. Свідками цього Ви були особисто, якщо дивилися випуск нашої програми!

   Так, наш Профутбол мав продовження за філіжанкою кави в одному з  ресторанів міста. Говорили чисто, відверто, про життя і футбол, про Дніпропетровськ і Донецьк, про перемоги і поразки. Женя Селезньов відкрився нам, і, сподіваюсь, Вам також, не лише як бомбардир (двічі поспіль найкращий в УПЛ, коли хто забув), а і як цікава особистість. Віктор Леоненко не згаяв нагоди надати настанов новому поколінню і, з повною торбою корисних порад, Женя поїхав до Дніпропетровська. Сподіваюсь, вже іншою дорогою)

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим